dinsdag 18 januari 2011

Tekenen in het museum

MuseumgoudA doet ook mee met Sketchcrawl Gouda! Het museum aan de Achter de Kerk 14 (museumgoudA) én de vestiging aan de Westhaven 29 (Nationaal Farmaceutisch Museum) opent de deuren tussen 12 en 17 uur gratis voor mensen die een schetsboekje bij zich hebben.

Of dat mooi is? Zeker weten! Kunst, cultuur en geschiedenis op de mooiste plekjes van Gouda. Kijk zelf maar op
http://www.museumgouda.nl en
http://www.farmaceutischmuseum.nl

Alles bij elkaar heeft Sketchcrawl Gouda voor komende zaterdag een mooie lijst van locaties waar binnen getekend kan worden. Interessant, droog, warm en gezellig. Morgen komt er een overzichtelijke opsomming op deze blog. En we zorgen ervoor dat er routekaartjes klaar liggen in de Agnietenkapel.

Hoe gaat het zaterdag 22 januari?
Pak je schetsboek en potlood (pen, aquarelsetje, markeerstiften, houtskool…) en kom naar de Agnietenkapel aan de Nieuwe Markt in Gouda, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Het is gratis, voor alle leeftijden (volwassenen en kinderen) en alle niveaus. Je gaat tekenen in het prachtige, historische centrum van Gouda. Buiten en binnen. Je kunt de hele dag komen, of een half uurtje. Alles is goed! Vanaf 16 uur verzamelen we weer in de Agnietenkapel om elkaars werk te bekijken

PS: donderdag komt er een artikel over Sketchcrawl in het Algemeen Dagblad, editie Groene Hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten