woensdag 19 januari 2011

Blik achter de schermen van Sketchcrawl Gouda

Skethcrawl Gouda heeft vele, vele enthousiaste reacties gekregen. Dat willen we graag aan jullie laten zien. We hebben getracht een volledige opsomming te maken, maar dat is bijna onmogelijk. Hieronder wagen we een poging. Als je er niet bij staat (of niet op de juiste wijze), laat dan even van je horen, het is echt geen opzet en dan zetten we je er alsnog bij!

Natuurlijk bedanken we ook alle partijen die hun deuren open zetten tijdens Sketchcrawl. Die worden vermeld in de blog hierboven, de laatste vóór 22 januari…

Op nummer één:
Speciale dank aan: Enrico Casarosa. Voor zijn geniale inval, zes jaar geleden.
http://www.sketchcrawl.com/

Met stip op nummer twee:
Gemeente Gouda / Gouda Ontmoet heeft dit evenement, dat door twee vrijwilligers zónder budget wordt georganiseerd, een uiterst belangrijke impuls gegeven door de Agnietenkapel ter beschikking te stellen.
"Wat een leuk idee, wij zagen het hier al helemaal vóór ons" kregen we te horen. Die woorden hebben veel voor ons gedaan. Ingeborg, Daphne, Bram, Ben, de dame van de vergunningen (die we niet nodig hadden) en de voorziening ‘Gouda Ontmoet’: bedankt!
http://www.gouda.nl/

AD Groene Hart liet het niet bij een kort berichtje, maar stuurde Marc Couwenbergh op ons af voor een uitgebreid interview, én fotograaf Martin Droog om de boel in beeld te brengen. Wij zijn heel blij met het resultaat, dat donderdag paginagroot in de bijlage ‘Er op uit’ stond.
Hier kun je het artikel lezen als je het gemist hebt:
http://www.flickr.com/photos/fourchet/5372187697/
En alsof dat nog niet genoeg was, kwam er op de dag zelf weer een andere AD-journalist langs, Marco Gerling, voor een uitgebreid verslag in de krant van maandag 24 januari. Wederom aangevuld met fotografie van Martin Droog. Weer zo'n fijn, positief stuk! http://www.flickr.com/photos/fourchet/5384216610/


VVV Gouda heeft aan Sketchcrawl Gouda 50 boekjes met een wandelroute door Gouda geschonken, zaterdag af te halen in de Agnietenkapel aan de Nieuwe Markt.
De VVV is tegenwoordig gevestigd aan de Lange Tiendeweg 29-31
http://www.vvvgouda.nl/

Personal Pictures: De Goudse fotografe Herma van Boheemen maakt gratis een fotoverslag van Sketchcrawl Gouda. Die plaatsen we na afloop op Flickr.
http://www.personalpictures.nl/

Brede School Gouda: De enthousiaste medewerkers van Brede School Gouda hebben alle lagere scholen geïnformeerd over Sketchcrawl Gouda, en lenen 30 schildersezels uit. Alianne dacht zeer actief met ons mee, bijzonder!
http://www.bredeschoolgouda.nl/

Kaars Koffie schenkt gratis koffie en thee in de Agnietenkapel, zodat straks iedereen weet hoe een echt ‘Gouds bakkie’ smaakt.
http://www.kaarskoffie.nl/

Siroopwafel bakkerij Maranto geeft het antwoord op de vraag: wat is een kopje koffie zonder stroopwafel? In ieder geval de eerste lichting sketchcrawlers krijgt zo'n lekkere Goudse siroopwafel bij de koffie of thee. Vis je achter het net, dan zul je zelf even naar de kraam op de markt moeten lopen, of naar de Lange Groenendaal 59.
http://www.maranto.nl/

De Goudsche Bagel is ook enthousiast over Sketchcrawl Gouda, en legt in de Agnietenkapel bonnen neer voor een gratis kopje koffie of thee bij een belegde bagel naar keuze, te gebruiken op zaterdag 22 januari. Lekker en gezellig aan de Markt 26.
http://www.degoudschebagel.nl/

Bite Gouda heeft voor de deelnemers aan Sketchcrawl gratis een flesje frisdrank naar keuze bij de filet-wrap of de vegetarische wrap. Met een onbetaalbaar mooi uitzicht op het stadhuis vanaf de eerste etage! Laat wel even je schetsboekje zien. Markt 3.
http://www.bite-gouda.nl/

De Kunst van Kringloop heeft papier beschikbaar gesteld waarvan kinderen in de Agnietenkapel zelf boekjes kunnen vouwen.
http://www.dekunstvankringloop.nl/

Gouwestad Radio is erin geslaagd om ons op de radio te krijgen! Dat is voor hen natuurlijk gesneden koek, voor ons echter niet. En dan komen ze zaterdag ook nog langs voor een live-impressie...
http://www.gouwestad.nl/

Kaaswaag Gouda
De Kaaswaag gaat helaas in april pas weer open voor het publiek, maar Barbara heeft ons fijn geholpen met goede ideeën.
http://www.goudakaas.nl/paginas.php?cat=waag

Tijdschrift Atelier plaatste ons in de evenementenkalender op de site en stuurt een doos gratis tijdschriften, die we mogen uitdelen aan de sketchcrawlers.
http://www.ateliermagazine.nl/

De Krant van Gouda en Goudse Post: dank voor het plaatsen van onze persberichten!
http://www.dekrantvangouda.nl/
http://www.deweekkrant.nl/goudse_post

Nicole van der Spek heeft ons ondersteund als ‘virtuele assistente’. Of is het ‘virtuose assistente’?
http://www.nicolevanderspek.com/

Social Media en andere internetvoorzieningen
Flickr, Ning, Twitter, Facebook, LinkedIn, Blogspot, Slideshare, Google, Wordpress…
Wat fijn dat jullie er zijn!

Hartverwarmende mensen op internet & in ’t echt
Creatief Contact: http://jennydebode.ning.com/
Gouda Bruist: http://goudabruist.nl/
Forum Gouda: http://www.forumgouda.nl/
Groene hart site: http://www.groenehart.nl/
Goudse Hartstocht: http://www.goudsehartstocht.nl/
Creatief Gouda: http://www.creatiefgouda.nl/
Schetsacademie: http://www.schetsacademie.nl/
Studio Ambix: http://studioambix.blogspot.com/
Schilderen enzo: http://www.schilderenenzo.nl/

Partners, kinderen, familie, vrienden, bekenden en wildvreemden van Monique en Loes: bedankt, bedankt! Voor het aanhoren van onze verhalen, het meedenken, het beschikbaar stellen van tekenspullen en papier, het ophangen van posters, het vervoeren van spullen, het meehelpen in de Agnietenkapel… Dank jullie wel!

Hartelijke groet van Monique Kemp en Loes Vork
‘Inspiration is an unlimited power’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten