donderdag 6 januari 2011

Brede School Gouda ondersteunt Sketchcrawl Gouda

Ook de medewerkers van de Brede School zijn enthousiast over Sketchcrawl Gouda! Deze week heeft de Brede School het tekenevenement op 22 januari opgenomen in haar weekbericht aan de scholen. En maandag wordt de Sketchcrawlposter opgehangen op de Bredeschoolborden op alle lagere scholen in Gouda.

Dus als het goed is weten straks alle leerkrachten en alle leerlingen in het basisonderwijs dat er wordt getekend en geschetst op zaterdag 22 januari, en dat zij van harte welkom zijn om mee te doen. Dat het gratis is, voor iedereen die van tekenen houdt, voor volwassenen en kinderen, van alle niveaus. En het zou zomaar kunnen dat een paar klassen aan de slag gaan met het Sketchcrawl Gouda boekje, dat door iedereen gedownload (http://sketchcrawlgouda.groenehart.nl) en gebruikt kan worden. Je kunt het boekje meenemen naar Sketchcrawl Gouda, maar je kunt er ook op eigen houtje thuis in werken. Veel plezier!

Bovendien mogen we van de Brede School dertig schildersezels lenen. Deze schildersezels zijn door de Goudse kunstenares Edith Cammenga ontworpen en door leerlingen van Het Segment (VO praktijkonderwijs) gemaakt. We gebruiken ze in de Agnietenkapel om de partijen die ons ondersteunen in het zonnetje te zetten.

Het voortgezet onderwijs heb ik zelf maar even gemaild met poster en boekje. Bij het Carmelcollege schijnt de poster al te hangen!

Ik zou het liefst álle tekenleraren (in Gouda, in Zuid-Holland, in de Randstad, in Nederland, in…) rechtstreeks benaderen, maar die ken ik niet bij naam. Jij wel?

Last but not least: Speciale dank aan Alianne, coördinator Brede School Bloemendaal Plaswijck, voor haar creatieve meedenken. Super!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten