maandag 10 januari 2011

Foto's en bewerkte pagina's voor Sketchcrawl Gouda

De Goudse fotografe Herma van Boheemen http://www.personalpictures.nl/ maakt een fotoverslag van Sketchcrawl Gouda op 22 januari 2011. Zij was een van de eerste mensen die enthousiast reageerden op onze plannen voor een Goudse Sketchcrawl! De foto’s die Herma maakt op zaterdag de 22e worden na afloop geplaatst in de groep http://www.flickr.com/groups/sketchcrawlgouda/ (daar is nu al een voorproefje te zien), en een selectie natuurlijk ook op deze blog.

Wij hopen dat veel deelnemers aan Sketchcrawl na afloop thuis hun schetsen willen scannen of fotograferen, en op internet aan elkaar willen laten zien. Met een Flickr account kun je je aansluiten bij de bovengenoemde groep en daar je foto’s uploaden. Je kunt de afbeeldingen ook aan ons mailen (jpg), dan plaatsen wij het via onze eigen accounts.

Er worden nu ook al tekeningen van Gouda geplaatst. Jeannet Harms mailde ons als eerste enkele bewerkte pagina’s uit het boekje met Sketchcrawl uitdagingen en heeft daarmee een BoekieBoekie agenda/kalender gewonnen. Hij ligt voor je klaar Jeannet!

Heeft een van onze lezers aardigheid in video en handigheid met het plaatsen van materiaal op youtube? Dan nodigen we je uit om voor ons een sfeerimpressie te maken. Zou leuk zijn! Er staan al heel wat impressies van andere Sketchcrawls op het internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten