zondag 2 januari 2011

Sketchcrawl vervult in één klap al je goede voornemens voor 2011

Wil je minder gaan drinken of stoppen met roken? Ga tekenen: met een pen of potlood en een schetsboekje heb je je handen vol.

Wil je minder geld uitgeven? Sketchcrawl Gouda is een gratis evenement, het kost je geen cent, neem vooral ook zelf een lunchpakketje mee. Bovendien: wie tekent heeft geen tijd om te shoppen. Wie tekent heeft na afloop een boekje vol leuke schetsen om tevreden doorheen te bladeren en voelt zich vervuld zodat shopneigingen wegblijven.

Wil je meer tijd doorbrengen met je gezin of je vrienden? Nodig ze allemaal uit voor Sketchcrawl Gouda op 22 januari en je hebt gegarandeerd een gezellige dag. Het is voor alle leeftijden en alle niveaus dus je kunt echt iedereen meenemen. Als het maar een potlood vast kan houden is het goed!

Wil je meer nieuwe mensen ontmoeten? Vooral leuke, creatieve en positieve mensen? Kom naar Sketchcrawl Gouda!

Wil je creatiever worden? Leniger denken, minder zorgen hebben, meer in het ‘nu’ leven, genieten van de mooie dingen? Ga lekker tekenen! Maak iedere dag een tekening van iets uit je dagelijkse leven. Behalve op 22 januari, want dan kom je met je schetsboekje naar Gouda. En zul je geïnspireerd worden door het werk van de andere mensen om je heen.

Wil je een betere nachtrust? Zet TV en computer uit en maak een tekening voor je gaat slapen. Doodelen is ook prima. Je gedachten komen tot rust en je maakt een heerlijke nacht. En ‘s morgens bij het ontwaken weet je: ik wil naar Sketchcrawl Gouda!

Sketchcrawl Gouda is op zaterdag 22 januari. We ontvangen je tussen 10 en 17 uur in de Agnietenkapel aan de Nieuwe Markt. Je kunt de hele dag meedoen, of een poosje. Neem je eigen tekenspullen mee. Het kost niks. Je gaat buiten tekenen maar ook binnen. We sluiten af met het bekijken van elkaars werk.

Wil je ook Sketchcrawlen in je eigen woonplaats? Kijk op http://sketchcrawl.com voor de volgende data en organiseer je eigen Sketchcrawl. Vergeet niet om ons ook uit te nodigen!

2 opmerkingen:

  1. Wat een fantastisch initiatief! Alleen al deze post zorgde voor een lach op m'n gezicht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank u, wij lachen ook graag. En houd ons in de gaten want we hebben nog veel meer leuks te vertellen!

    BeantwoordenVerwijderen