zaterdag 26 oktober 2013

Het was heerlijk tekenen op de Naaierstraat

Ongeveer vijftig mensen hebben genoten van de oktobersketchcrawl in Gouda, op de Naaierstraat. Op Flickr vind je een uitgebreid overzicht van foto's en tekeningen. Iedereen bedankt voor de inspiratie en tot de volgende keer!

De eerstvolgende internationale sketchcrawl is waarschijnlijk op zaterdag 18 januari. Omdat wij dan verhinderd zijn, hebben we besloten om de Sketchcrawl in Gouda op zaterdag 25 januari te organiseren. Dus noteer die zaterdag alvast in je agenda!

1 opmerking:

  1. Ja. Ja. Ja. Maak me steeds weer jaloers!!! Ik herhaal: Ook al heb ik nu even een nare tijd omdat er ingebroken is terwijl ik sliep en ik mijn auto, camera's mobieltje enz., kwijt ben, en het verschrikkelijk leuk zou vinden als ik ooit (nog) eens mee kon doen, permanent terug naar Gouda zou me ook niet lekker zitten. (Wordt hier trouwens nu ook Opa.) Ik vind dit toch zo'n leuke manier om alles door jullie ogen te bekijken!!! Groeten uit het zuid-westen van Sydney. Gelukkig aardig ver van de bosbranden vandaan. Joop Mul (Nu Ozcloggie /Jo Mulholland).

    BeantwoordenVerwijderen