maandag 9 september 2013

Sketchcrawl op zaterdag 19 oktober 2013

Voor iedereen die van tekenen houdt organiseren wij ieder kwartaal een Sketchcrawl in Gouda. De eerstvolgende is op zaterdag 19 oktober 2013. Dan is het de tiende Sketchcrawl Gouda! En we hebben een prachtige & heerlijke locatie: een heel mooi, oud straatje in het centrum met een paar erg leuke bedrijven, kunstenaars en misschien ook bewoners: de Naaierstraat!

Hoe werkt het? Je neemt je eigen tekenspullen mee en je komt tekenen. We ontvangen je graag bij Puur aan de Naaierstraat 4, maar verder ben je vrij om zelf een inspirerende plek te zoeken om te tekenen, schetsen en kletsen. Alle deelnemende locaties liggen op steenworp afstand van elkaar, zie het overzicht hieronder. Deelname is gratis, voor alle leeftijden, aanmelden is niet nodig (maar vinden we wel leuk). Sketchcrawl valt tegelijk met Zotte Zaterdag, de dag waarop Gouda haar band met Erasmus viert. Een inspirerende combinatie.



Tijd: 11.00-16.00 uur.

Locaties:

Chocolade-atelier PUUR (ontvangstlocatie) Naaierstraat 4

Inspiratio kralen en sieraden Naaierstraat 5

Kookhuis Jantrus Naaierstraat 9

Keramiek atelier P&P Keramiek Naaierstraat 12

Edelsmid Arine Fijn Naaierstraat 18

Marina's tuinen aan de Naaierstraat 29

Marina stelt haar tuinen open voor de Sketchcrawl. Bij de iets verhoogde voortuin kun je op de verhoging of op het muurtje gaan zitten tekenen. Of je neemt de dubbele deur van 29A naar Marina’s overdekte poort en achtertuin. Daar kun je onder meer genieten van een enorme paardenkastanje, hortensia’s, druiventrossen tegen een muur en zicht op de torenspits van de Sint Jan. Marina kennende mag je haar tijdens het tekenen best uithoren over Gouda, geschiedenis, wandelen, tuinieren, klussen of een van haar vele andere interesses!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten