woensdag 18 april 2012

#tvmdnkt les 20 #sfpwcnd lesson 20

Teken een cirkel. Kleur het. Voeg snaveltje pootjes en oogjes toe. Klaar is je vogeltje! #tvmdnkt les 20

Draw a circle. Color it in. Now add a beak, eyes and legs. There's your birdie! #sfpwcnd lesson 20

Dit is de laatste les uit de serie Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen; een cursus via Twitter onder de hashtag #tvmdnkt. Nu nemen we een paar weken pauze om nieuwe lessen te maken. Het gaat om kleine tekenopdrachten met een knipoog, waarmee we hopen mensen het plezier in tekenen terug te geven.

De nieuwe lessenreeks publiceren we straks onder een iets gewijzigde naam, namelijk "Tekenen voor mensen die niet durven tekenen" (#tvmdndt). Wij denken namelijk dat de meeste mensen die roepen dat ze 'niet kunnen tekenen' (jij misschien??) wel degelijk kunnen tekenen. Je durft het alleen niet omdat je een perfect resultaat in je hoofd hebt. En het wordt altijd anders... Maar als je het gewenste eindresultaat nu eens vergeet en gewoon lekker aan de slag gaat?

De nieuwe lessenreeks wordt een jaarrond programma van wekelijkse lessen. Dus we moeten er nog even 32 bij bedenken.... ideetjes zijn welkom! De lessen publiceren we in ieder geval weer via ons Twitteraccount @Sketchcrawlgoud. We vergaderen nog even over de vraag of we ze ook weer doorplaatsen op deze blog. Dat zijn vergaderingen met veel koffie verkeerd en onze schetsboekjes open op tafel!

We nemen de tijd dus hopelijk hebben jullie nog even geduld... Zo niet, dan kun je de oude lessen even opzoeken, hier of op Twitter. We vinden het erg leuk als je ons je tekening tweet, met de hashtag erbij natuurlijk!

Veel tekenplezier gewenst,
Loes en Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten