woensdag 11 april 2012

#tvmdnkt les 19 #sfpwcnd lesson 19

[Klik hier voor meer info over Sketchcrawl Gouda op zaterdag 21 april]>

Teken een lachebekje (smiley) op een post-it en laat het achter op een spiegel. #tvmdnkt les 19

Draw a smiley face on a post-it and leave it on a mirror somewhere. #sfpwcnd lesson 19

Volgende week verschijnt les 20, en dat wordt de laatste les van onze gratis cursus via Twitter "Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen" (#tvmdnkt). Daarna nemen we een paar weken pauze om nieuwe lessen te maken. Het gaat om kleine tekenopdrachten met een knipoog, waarmee we hopen mensen het plezier in tekenen terug te geven.

De nieuwe lessenreeks publiceren we onder een iets gewijzigde naam, namelijk "Tekenen voor mensen die niet durven tekenen" (#tvmdndt). Wij denken namelijk dat de meeste mensen die roepen dat ze 'niet kunnen tekenen' wel degelijk kunnen tekenen. Ze durven alleen niet omdat ze een perfect resultaat in hun hoofd hebben. En het wordt altijd anders... Maar als je het gewenste eindresultaat nu eens vergeet en gewoon lekker aan de slag gaat?

De nieuwe lessenreeks wordt een jaarrond programma van wekelijkse lessen. Dus we moeten er nog even 32 bij bedenken.... ideetjes zijn welkom! De lessen publiceren we in ieder geval weer via ons Twitteraccount @Sketchcrawlgoud. We vergaderen nog even over de vraag of we ze ook weer doorplaatsen op deze blog. Dat zijn vergaderingen met veel koffie verkeerd en onze schetsboekjes op tafel! We nemen de tijd dus hopelijk hebben jullie nog even geduld. (En anders zoek je de oude lessen maar even op, hier of op Twitter, en ga je daarmee aan de slag.)

Maar eerst... gaan we lekker sketchcrawlen op zaterdag 21 april! Blader maar even naar beneden op deze blog om alles daarover te weten te komen. Je bent van harte welkom om mee te doen, of je nu wel of niet kunt tekenen. Neem je eigen tekenspullen mee en kies zelf een fijn plekje uit. Vrije inloop tussen 10 en 17 uur.
Plaats: Museumhaven Gouda.
Tegelijkertijd wordt er op vele plaatsen over de hele wereld getekend, waaronder ook Schiedam en Heerlen. Op de internationale sketchcrawl site vind je een overzicht. De betreffende linkjes vind je aan de rechterzijde. Veel plezier!

Monique Kemp en Loes Vork

Geen opmerkingen:

Een reactie posten