vrijdag 17 december 2010

Sketchcrawl Gouda is helemaal niet op zoek naar sponsors

Inderdaad, je leest het goed, wij zoeken géén sponsors. We zoeken wel mensen die enthousiast zijn over Sketchcrawl en dat vrolijk doorvertellen. Die de poster zelf even uitprinten en ophangen. Die uit eigen beweging meedoen. Die aanbieden om een uurtje toiletjuffrouw te zijn, of om ons te helpen met het ontvangen van de bezoekers in de Agnietenkapel.

We hebben natuurlijk wel een verlanglijstje. Maar als onze wensen niet worden vervuld, is er niets aan de hand. Sketchcrawl Gouda gaat gewoon door op 22 januari, hoe dan ook. We hebben een locatie en we hebben bezoekers. En die nemen hun eigen schetsboekje mee, en gaan hun eigen gang in het mooie Gouda. Als ze trek hebben dan eten ze hun meegebrachte boterhammetjes op, scoren een pak echte Goudse stroopwafels, of bestellen een lunch in een van de vele horecagelegenheden.

Maar heb je toevallig een stapel ‘verlopen posters’ liggen? Van een evenement dat al lang achter de rug is? Of misdrukken misschien? Met een lege achterkant? Dan kunnen wij daar samen met De Kunst van Kringloop boekjes van vouwen. Leuk!

En wat dacht je van pennen, potloden en stiften? Is je bedrijf net van naam veranderd en zit je nu met een bulk onbruikbaar materiaal? Tja, daar zeggen wij dan geen nee tegen!

Heb je een berg badges liggen die wij van een sketchcrawl-look kunnen voorzien? Printbare etiketten kunnen ook.

Kun je heel goed koffie zetten en heb je wel zin om met je koffiezetapparaat naar de Agnietenkapel te komen om daar (voor een aantrekkelijk prijsje aub) koffie te schenken aan verkleumde sketchcrawlers?

Heb je een bedrijf / galerie / museum / bibliotheek of iets dergelijks in het centrum van Gouda en zet je je deuren open voor sketchcrawlers die binnen mogen komen tekenen?

Heb je een café en wil je tussen 10.00 en 17.00 uur je raamplaatsen reserveren voor sketchcrawlers?

Heb je een goed idee dat mooi aansluit bij Sketchcrawl Gouda?

Als het antwoord op een van de bovenstaande vragen ‘ja’ is, dan zou het zomaar kunnen dat je ons heel erg blij maakt. Jullie weten ons te vinden! Mail naar loes@vorkcommunicatie.nl.

En mochten we geen toiletpapier cadeau krijgen dan gooien we er zelf een tientje tegenaan, of we publiceren op deze blog dat iedereen even een rol in z’n rugzak steekt. Net als op de camping…

P.S.: Ik heb net de hulststruik gesnoeid. Als je nog een kerststukje wil maken... er staat bij mijn voordeur een krat vol met dat prikkelige spul! (Nummer 19; je ziet het aan de Sketchcrawl poster voor het raam.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten