vrijdag 10 december 2010

SketchCrawl Gouda 22 januari 2011 10-17 uur

Op 22 januari 2011 vindt de dertigste editie van sketchcrawl.com plaats.
Gouda doet mee!
Jij ook?

Pak je schetsboek en potlood (pen, aquarelsetje, markeerstiften, houtskool…) en kom naar de Agnietenkapel aan de Nieuwe Markt in Gouda, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Het is gratis, voor alle leeftijden en alle niveaus. We gaan met zijn allen tekenen in het prachtige, historische centrum van Gouda. Buiten, en hopelijk ook op mooie locaties binnen. Je kunt de hele dag komen, of een half uurtje. Alles is goed!

Je kunt je aanmelden (maar dat is niet verplicht) via o.a. Facebook, LinkedIn, Flickr, Bruispunt Gouda of Sketchcrawl.com. Vertel het vooral door aan al je creatieve vrienden!

In deze blog houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rond Sketchcrawl Gouda. Als je als ondernemer of opleiding of tekenclub mee wilt doen, meld je dan. Je bent van harte welkom! Wij organiseren dit vrijwillig, gewoon omdat we zelf zin hebben om te tekenen in Gouda. De Gemeente Gouda ondersteunt ons door het beschikbaar stellen van de Agnietenkapel. Daar zijn we super SUPER blij mee. Want met de Agnietenkapel hebben we een prachtige locatie om de deelnemers te ontvangen. Je kunt er je vingers komen opwarmen als je een poosje buiten hebt getekend. Er is een toilet, ook heel fijn! En we sluiten er gezamenlijk af met het bekijken van elkaars werk.

Wij zien uit naar je komst.
Hartelijke groet van Loes Vork en Monique Kemp

PS: en als je zelf ook eens een Sketchcrawl organiseert, nodig je ons dan ook uit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten