maandag 13 april 2015

Waar kun je de lente het beste tekenen?

Juist, op de boerderij!

We zijn dan ook heel blij dat we op zaterdag 25 april welkom zijn bij Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, aan de Bloemendaalseweg 34a te Gouda. Vrije inloop tussen 12.00 en 17.00 uur, voor volwassenen en kinderen die van tekenen houden. Aanmelden is niet nodig.

Sketchcrawl is samen tekenen op locatie, voor iedereen die zin heeft om te schetsen of te tekenen. Je neemt je eigen tekenspullen mee en je werkt op je eigen manier. Bij mooi weer gaan we natuurlijk buiten aan het werk bij de dieren of in de moestuin. Er staan her en der bankjes en je kunt eventueel zelf een klapstoeltje mee nemen zodat je een goed plekje kunt kiezen. Bij slecht weer vinden we onderdak in de gezellige kantine van de kinderboerderij, of misschien in een van de stallen.

Deelname is helemaal gratis, maar je kunt Kinderboerderij De Goudse Hofstedendagen blij maken met een vrijwillige bijdrage en/of de afname van consumpties in de kantine.

Aanmelden is, zoals gezegd, niet nodig. We vinden het wel erg leuk als je via Facebook of Twitter of via de mail aan je kennissen laat weten dat je gaat. Wie weet brengt het nog meer mensen op het idee om te komen!

Hier vind je ons op Facebook: https://www.facebook.com/sketchcrawlgouda

En hier zijn we op Twitter: https://twitter.com/SketchcrawlGoud

Het wordt alweer de zestiende sketchcrawl die Loes en Monique in Gouda organiseren. Ieder kwartaal op een andere mooie plek! Heb jij ook een goed idee? We horen het graag! Je kunt mailen naar loesvork @ kpnplanet . nl

Wil je de poster voor ons ophangen? Hier kun je hem downloaden: http://www.slideshare.net/loesvork/poster-sketchcrawlgouda25042015http://www.slideshare.net/loesvork/poster-sketchcrawlgouda25042015


Geen opmerkingen:

Een reactie posten