zondag 25 januari 2015

De Sint Jan staat erop!


Zo'n zestig mensen hebben op zaterdag 24 januari 2015 deelgenomen aan de vijftiende Sketchcrawl in Gouda. Vol concentratie werd het interieur van de mooie kerk vastgelegd. Het was voor sommigen nog best lastig om een onderwerp te kiezen, want er is zó veel te zien! Ook was niet iedereen klaar na vier uur; dan werd er nog even een foto gemaakt om thuis verder te kunnen werken.

We willen iedereen bedanken voor de komst en het enthousiasme. Ook enkele lieve mailtjes na afloop, dat is fijn! Waar we de volgende keer gaan tekenen, dat weten we nog niet. Maar wel dat dat eind april zal zijn, op een zaterdag, ergens in Gouda. Als je op de maillijst staat ontvang je vanzelf een uitnodiging.

Verder lezen en kijken:

* Video met foto's en tekeningen van de Sketchcrawl:Dennis van Duijn heeft prachtige foto's gemaakt gisteren tijdens de Sketchcrawl. Dat levert twee 360 graden tours op: een vanuit grote hoogte en een vanuit het perspectief van één van de sketchcrawlers. Klik op deze tekst om ze te bekijken!.

Arnold Vermeeren tekende mee en schreef er een blog over.

Monique maakte o.a. foto's, te zien op haar blog Monkies Mooiste.

Hartelijke groet,
Loes en Monique

Werk door Gerard Touw2 opmerkingen:

  1. HEEL mooi, in alle eenvoud heel treffend uitgebeeld. Moest mezelf er even aan herinneren dat ik adem moet blijven halen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wacht maar tot je de rest ziet! En intussen blijven ademen, wel zo verstandig...
    Hartelijke groet uit Gouda!

    BeantwoordenVerwijderen