vrijdag 22 maart 2013

Ook tekenen op 5 mei: Tekenen voor vrijheid

Zondag 5 mei wordt in Gouda Bevrijdingsdag gevierd op de Markt. Tegelijkertijd vindt de jaarlijkse Stripmarkt plaats op diezelfde Markt. De Stichting 4 en 5 mei sluit hierbij aan met het thema "VRIJHEID DAAR TEKEN JE VOOR''

De Stichting 4 en 5 mei nodigt je uit om mee te doen! Er wordt een sneltekenaar uitgenodigd en een karikatuurtekenaar, door wie je getekend kan worden. De winkel van Graffiti is aanwezig met een workshop. Leerlingen van verschillende scholen voor Voortgezet Onderwijs hebben tekeningen gemaakt die geƫxposeerd worden. En je kunt zelf tekenen, net als bij een Sketchcrawl. Kortom: een groot tekenfeest op de Markt.

De Stripmarkt is van 10.00 tot 17.00 uur. Om 13.00 uur arriveert het Vrijheidsvuur uit Wageningen op de Markt, in een stoet met muziek en vlaggen. De Burgemeester ontsteekt de Goudse vuurschaal en enkele kinderen lezen hun gedicht over vrijheid voor. Daarna begint het Tekenfestijn. Je vindt de activiteiten tussen het Stadhuis en de Waag.
http://www.stripsopdemarkt.com/

Voor alle duidelijkheid: dit wordt dus georganiseerd door de Stichting 4 en 5 mei, en niet door ons. Maar we vinden het wel erg leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten