donderdag 8 maart 2012

Sketchcrawl Gouda krijgt navolging!

Wij zijn zo trots, want Sketchcrawl Gouda krijgt na 1 jaar navolging in Limburg én in Schiedam/Rotterdam. Wow! Beide clubs hebben zich laten inspireren door het geweldige idee van Enrico Casarosa, en onze aanpak hier in Gouda. Krijg je nu ook zin om een Sketchcrawl te organiseren? Lees dan onze blog hierover.

In Limburg is het initiatief in handen van René Fijten en Nico Jamin. Zij gaan op 21 april in Heerlen tekenen, waarschijnlijk om 13.00 uur bij Schunk. Je leest er alles over op de blog van Sketchcrawl Limburg.

Rotterdam en Schiedam hebben de handen ineen geslagen en zijn van plan om de ene keer in Rotterdam te schetsen en de andere keer in Schiedam. Monique Groeneweg en Diana hebben een Twitteraccount geopend onder de naam @SketchCrawl2dam en ze hebben ook een blog.

We zijn TROTS. We vinden het zo leuk dat het plezier in tekenen wordt verspreid! Het stelt ons ook voor een probleem. We begonnen met het organiseren van de sketchcrawls in Gouda omdat we ook wel eens mee wilden doen met het internationale evenement, maar er gebeurde toen nog niks in Nederland. En nu, een jaar later... zijn we druk met het organiseren in Gouda, maar zouden we óók naar Limburg en Sketchcrawl2dam willen! Luxeprobleem...

Komend weekend hebben wij (Monique en Loes) een bespreking met de locatie die we in Gouda voor de 21e op het oog hebben. Als het rond is laten we het weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten