woensdag 6 maart 2019

Sketchcrawl bij Museumhaven Gouda op 13 april 2019

De eerstvolgende Sketchcrawl in Gouda is op zaterdag 13 april 2019 bij Museumhaven Gouda.
We ontvangen je tussen 11.00 uur en 15.00 uur in het Schipperswachtlokaal aan de Schielands Hoge Zeedijk 1 te Gouda. Daar zitten we droog en warm, desgewenst voorzien van koffie, thee en lunch.

Maar buiten... lonken de historische schepen van Museumhaven Gouda! Zowel bij mooi als bij slecht weer is dit een heerlijke, karakteristieke plek om te tekenen.

Het museum zet zich in voor het behoud van oudhollandse scheepstypen (van begin 1900) en de havensfeer in het Goudse stadsbeeld. In de Turfsingel en de zwaaikom van de historische Mallegatsluis liggen minstens 20 historische schepen.

Deze schepen kun je niet bezoeken omdat ze worden bewoond, hoewel we tijdens eerdere sketchcrawls hebben ervaren dat sommige schippers graag een praatje maken en met trots het een en ander willen laten zien. Op de kade staan informatieborden en bankjes van waaraf je kunt tekenen. Of je zoekt zelf een mooie plek voor je klapstoeltje.  

Vanaf het museumhavencafé (ook wel Schipperswachtlokaal of IJsselhuis genoemd) is het zicht op de sluis en de historische binnenstad van Gouda prachtig. Op steenworp afstand, op de Vest, ligt Korenmolen De Roode Leeuw. De molenwinkel is op zaterdag open tussen 9 en 16 uur.

Via een avontuurlijke onderdoorgang onder de Schielands Hoge Zeedijk kom je aan de kade van de Hollandscha IJssel, die hier nog een getijdenrivier is.  Aan de overkant zie je GOUDasfalt (ons vorige tekenplekje), en aan een andere kant de industriële bebouwing van Croda; eveneens karakteristiek en tekenwaardig.


 • Iedereen die van tekenen houdt is welkom om mee te doen aan de sketchcrawl. 
 • Het evenement is gratis (behalve je eigen consumpties) en je hoeft je ook niet aan te melden. 
 • Neem gewoon je eigen tekenspullen mee en kom gezellig tekenen! 
 • Loes en Monique heten je welkom en wijzen je de weg vanuit het Schipperswachtlokaal. 
 • Om kwart voor drie hebben we een afsluitend momentje om elkaars werk te bekijken en een groepsfoto te maken. 
 • Om 15.00 uur ruimen we op (hoewel je buiten gerust nog verder kunt tekenen, als je wilt).1 opmerking:

 1. COPE TECHS is een organisatie van technologie-experts🖥️💻 met als doel mensen te helpen bij het oplossen van technologische problemen. We bieden de beste hackingdiensten en ons doel is niet om diefstal te plegen, maar om mensen te helpen technologische problemen met onze vaardigheden te overwinnen.

  ✴️Voor voorbeeld- Er zijn zoveel mensen die veel schulden hebben aan banken en andere leenkantoren en werken er hard aan om terug te betalen maar kunnen echt niet betalen. Dat is waar onze hulp kan binnenkomen. We hebben een platform ontworpen dat zoveel mensen heeft geholpen bij het uitpakken van crypto-valuta💰 zoals Bit Coin, Lite Coin e.t.c

    ✴️ Een ander voorbeeld van onze service: een man of vrouw die zijn / haar echtgenoot van valsspelen verdenkt maar geen bewijzen heeft, we kunnen helpen door de echtgenoot GSM te hacken📱 zodat hij / zij toegang kan krijgen tot chats, e-mails📩, locatie📍 , Telefoontjes 📞en sms'en✉️ van de Echtgenoot waar ze ook zijn.
   
  Andere diensten die wij aanbieden zijn-:
  ✴️ Herstel van verloren Bitcoin in binaire veilingen💰
  ✴️ Rangen van universiteiten veranderen.📃
  ✴️ Detectie van zwakte in de beveiliging van het computersysteem⚛️
  ✴️ Een PayPal-rekening afsluiten💷💵
  ✴️Cyber ​​Attacks☣️ en nog veel meer

  Denk hieraan: "ALS HET TECHNOLOGIE IS, KAN HET GEKOMEN WORDEN"

  Wij behoren tot het HACKERS-forum HackerOne en we hebben de beste hackers op het forum die altijd klaar staan ​​om het risico te nemen en een klus te klaren.

  Als je hackdiensten nodig hebt, neem dan contact op met:
  COPETECHS@GMAIL.COM

  We kijken ernaar uit om voor u te hacken.

  BeantwoordenVerwijderen