zondag 30 december 2018

Durf te tekenen

Update: de wekelijkse verzending van Durf te tekenen is stopgezet. Je kunt nog wel een pdf downloaden waarin alle lessen staan. Klik hier voor de pdf.

Met trots presenteren wij onze gratis online tekencursus Durf te tekenen (#dtt). Speciaal voor mensen die niet kunnen tekenen.

'Cursus' is een groot woord. We hebben namelijk geen verstand van tekenen. We kunnen zelf ook helemaal niet tekenen. Dat komt vooral doordat we van die mooie dingen in ons hoofd hebben, die er op papier opeens heel anders uitzien. Maar we vinden het wel leuk om te tekenen!

De reeks #dtt bestaat dan ook niet uit instructies, maar uit opdrachten waarvan je bij voorbaat al denkt 'dit kan helemaal niks worden'. Als we dat eenmaal hebben vastgesteld, kunnen we je misschien verleiden om toch je pen of potlood en schetsboek te pakken. Niet omdat het mooi moet worden, maar omdat het leuk is.

Als je je aanmeldt (klik hier om je aan te melden) dan ontvang je een jaar lang iedere week een nieuwe aflevering van #dtt. En als je per ongeluk toch blij bent met het resultaat, dan mag je je tekening naar ons mailen. Zetten we hem in de galerij.

Update: de wekelijkse verzending van Durf te tekenen is stopgezet. Je kunt nog wel een pdf downloaden waarin alle lessen staan. Klik hier voor de pdf.

Maar wacht!
We beginnen natuurlijk met de diploma-uitreiking!
Klik hier om jouw Durftetekenen Diploma te downloaden.


Les 1 vraagt je om een voornemen te tekenen dat niet uitgevoerd gaat worden. Daarop kregen we onmiddellijk de reactie van Lia of het er echt maar 1 mag zijn. Nee natuurlijk niet, leef je uit! Hoe eigenwijzer je bent, hoe mooier wij het vinden. Als je maar durft te tekenen.

Dit is het voornemen van Loes dat niet uitgevoerd gaat worden:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten