zondag 9 oktober 2016

Sketchcrawl Gouda in het Middeleeuwse Stadhuis op de markt

Tijdens Zotte Zaterdag op 15 oktober 2016

Een middeleeuws avontuur voor jong en oud!

Op Zotte Zaterdag 15 oktober is er weer een Sketchcrawl in Gouda. Tussen 12.30 en 16.30 uur kun je tekenen in en rond het Middeleeuwse Stadhuis op de Markt. Uitvalsbasis voor de tekenaars is de Regentensael op de begane grond. Deelname is zoals altijd vrij, voor iedereen die van tekenen houdt. Neem je eigen tekenspullen mee en stap terug in de tijd van de pestdokters, narren en troubadours!

Zotte Zaterdag is een groot middeleeuws avontuur in het historische centrum van de stad Gouda. Vol activiteiten rondom de briljante en geestige geleerde die in de middeleeuwen in Gouda naar school ging: Erasmus. Met een knipoog naar zijn ‘Lof der Zotheid’ word je meegenomen naar de jaren van de jonge Erasmus.


Van alles te beleven

Workshops middeleeuwse dans en muziek, concerten in de schitterende trouwzaal van het Oude Stadhuys en rondleidingen langs verrassende middeleeuwse plekjes. Op de foto als middeleeuwer, traditioneel handboogschieten en proeven van heerlijke Erasmus Specialiteiten. Het is maar een greep uit het uitgebreide programma in de middeleeuwse binnenstad van Gouda, waar zelfs de coopwarenmarct volledig in sfeer is. Loop mee in de Zotte Intocht, maak een grachtentocht op een oude trekschuit, lach om Fabela de Zotte Nar en … ontdek de zot in jezelf!

Zoals je ziet, is er heel veel te doen en dus ook heel veel te tekenen.Zotte Zaterdag is een belevenis voor jong en oud.
Kijk voor het volledige programma op http://www.welkomingouda.nl/nl/! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten