donderdag 1 december 2011

Nieuw: gratis tekencursus via Twitter

We zijn natuurlijk lekker druk met de voorbereidingen voor de volgende Sketchcrawl in Gouda op 21 januari 2012. Dat gaat onverminderd door.

Maar we hebben ook nog iets anders bedacht! Een gratis Twitter cursus
“Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen”.

Veel mensen denken van zichzelf dat ze niet kunnen tekenen. Onterecht, is onze bescheiden mening. Kun je een potlood of pen vasthouden? Heb je als kind wel eens getekend? Kun je schrijven? Dan.... kun je ook tekenen. Je hebt er waarschijnlijk alleen een beetje last van dat je tekeningen anders uitpakken dan je in je hoofd had. Dus als je daar nu eventjes mee stopt, dan kun je (weer) tekenen!

"Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen" is een cursus met een knipoog. Iedere woensdag zetten we een korte, toegankelijke 'les' op Twitter. Te beginnen op woensdag 7 december 2011. In elke les wordt de hashtag #tvmdnkt gebruikt. Als je daarop klikt krijg je alle tweets met die hashtag te zien, en heb je dus een overzicht van alle lessen die al geweest zijn. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon het twitter account @sketchcrawlgoud gaan volgen en dan verschijnen de lessen in je timeline.

Omdat Sketchcrawl een internationaal gebeuren is, publiceren we de lessen ook in het Engels. We hebben Carin Winkelman bereid gevonden om voor ons te vertalen. Caatje was er ook bij op de laatste Sketchcrawl Gouda in november, en bij de eerste in januari 2011. We zijn heel blij met haar engelstalige creatieve woordenschat!!! (Natuurlijk nemen jullie nu subiet een kijkje op haar blog op http://caatjesartsystuff.blogspot.com/ )

Heb je ook ideetjes voor leuke lessen? We hebben er nu 20 gemaakt, maar jouw bijdrage is ook van harte welkom. We belonen je met mentions, retweets, likejes, vermeldingen en wat we verder nog maar kunnen bedenken op social media gebied.

Veel plezier!
Monique en Loes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten