Tekenfestival goodiebags en strippenkaart

Wat is Tekenfestival Gouda?

Tijdens Tekenfestival Gouda op zaterdag 14 oktober 2017 komen liefhebbers van tekenen, schetsen en schilderen naar het centrum van Gouda om te tekenen te midden van de middeleeuwse activiteiten ter gelegenheid van Zotte Zaterdag. De deelnemers komen uit heel Nederland naar Gouda voor dit evenement. 

Landelijk gezien stijgt de belangstelling voor evenementen  waarbij samen getekend wordt, het is ‘hip’. Waar de normale sketchcrawls in Gouda 30  tot 60 mensen trekken, verwachten we nu met het extra uitgebreide programma en bredere publiciteit circa 150 deelnemers. 

Het programma is een samenwerking van onder meer Sketchcrawl Gouda, Zotte Zaterdag / Cultuurhuis Garenspinnerij, Urban Sketchers, Gemeente Gouda, Sint Jan, Goudse Warenmarkten en de Goudse Winkeliersvereniging.

Deelname aan het tekenfestival is extra aantrekkelijk door…

  • De gratis entree;
  • De vele culturele activiteiten en optredens van Zotte Zaterdag; 
  • De strippenkaart speciaal voor de tekenaars, waarmee lekkers opgehaald kan worden op marktkramen en in winkels (maximaal 200 strippenkaarten);
  • De goodiebag met cadeautjes voor de eerste 50 deelnemers.
-------------------------------------------------------------------------------------

Breng uw creatieve bedrijf in beeld bij creatieve mensen op zaterdag 14 oktober 2017 met de

Goodiebag 

Hoe werkt het?
Op zaterdag 14 oktober delen wij in de Sint Jan (ontvangstplek voor Tekenfestival Gouda) 50 goodiebags uit aan de eerste deelnemers aan Tekenfestival Gouda. 

Dit zijn mensen die van tekenen, schetsen en schilderen houden. Zij ontvangen leuke cadeautjes en verrassingen die aansluiten bij hun creativiteit, of die typisch Gouds zijn. 

U kunt ook een bijdrage leveren aan deze goodiebag! Bijvoorbeeld met creatief materiaal, iets lekkers, een sample of iets dat inspireert. Bij het cadeautje kunt u uiteraard ook uw reclamemateriaal voegen.

Wat kost dat?
U heeft de kosten voor hetgeen u weg geeft aan de bezoekers, vijftig exemplaren. En eventueel voor het opsturen of afleveren van dit materiaal bij de organisatie van Tekenfestival Gouda.
Verder is deelname aan de goodiebag gratis.

Wat levert dat op?
U komt op een positieve wijze in beeld bij mensen die belangstelling hebben voor creativiteit in het algemeen en voor tekenen, schetsen en schilderen in het bijzonder. Ook is het een doelgroep die graag evenementen en steden bezoekt.  Tevens vermelden wij u op de site www.tekenfestival.nl en schenken we op social media aandacht aan uw bijdrage (Facebook en Twitter). 

Wat moet u aanleveren?
Laat Tekenfestival Gouda op uiterlijk 6 oktober per mail weten dat u meedoet, en waarmee u meedoet. Mail aan ons...
●  Uw logo of een andere toepasselijke afbeelding 
●  Een beschrijving van het cadeutje
●  Het adres van uw bedrijf en/of uw site
Bezorgadres: Gravin Beatrixstraat 19, 2805 PH  te Gouda, of op afspraak via Fred  Reijm. Uiterlijk op 11 oktober!  

-------------------------------------------------------------------------

Ontvang extra mensen in uw winkel op zaterdag 14 oktober 2017 met de

Strippenkaart 

Hoe werkt het?
Op zaterdag 14 oktober biedt u gratis iets lekkers aan, of geeft u een kleine attentie, aan mensen die uw winkel bezoeken met de Strippenkaart van Tekenfestival Gouda.
Uiteraard biedt u iets aan dat te maken heeft met uw bedrijf. Bijvoorbeeld een kopje koffie, een broodje, een lekker hapje om te proeven zoals een blokje kaas of olijven, of een gratis sample van uw product.

Wat kost dat?
U heeft de kosten voor hetgeen u aanbiedt aan de bezoekers (maximaal 200). Denk ook aan zaken als bekertjes, servetten, zakjes of andere verpakking. Verder is deelname aan de strippenkaart gratis.

Wat levert dat op?
Er komen extra mensen in uw winkel. U bent zichtbaar op de strippenkaart, met adres. Tevens plaatsen wij een advertentie op de site www.tekenfestival.nl en schenken we op social media aandacht aan uw bijdrage (Facebook en Twitter). 

Wat moet u aanleveren?
Laat Tekenfestival Gouda op uiterlijk 6 oktober per mail weten dat u meedoet, en waarmee u meedoet. Mail aan ons...

●  Uw logo of een andere toepasselijke afbeelding 
●  Een beschrijving van de aanbieding
●  Het adres van uw winkel of de plek van uw marktkraam, 
    eventueel ook de url uw site
Mail uw gegevens aan: Fred Reijm fareijm @ solcon . nl (zonder de spaties)

Ook met de goodiebag meedoen? 
Dat kan! Wij vullen de goodiebags met cadeautjes, waar natuurlijk ook reclamemateriaal aan toegevoegd mag worden. De kosten voor deelname aan de goodiebag betreffen alleen de kosten voor het materiaal dat u schenkt, 50 stuks. Overleg over de wijze van aanleveren s.v.p. met Fred  Reijm of Loes Vork.

Klik hier om terug te gaan naar de blog startpagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten